Slider

Open Mic bij de Guldenberg, vrijdag 7 augustus

HELVOIRT –  5 augustus 2020. Er blijft muziek klinken bij de Guldenberg, want ook deze week staat er weer iets leuks op het programma.

Aanstaande vrijdag treden diverse artiesten uit de regio op, maar er is nog plaats voor één of twee anderen. En dat hoeft zeker niet alleen maar een zangact te zijn.

In ieder geval treden vrijdag zangers Antwan, Hans Ligtenberg en Co Bus op. Samen met Franki maken ze er een leuke avond van. Terwijl je geniet van de smaakvolle gerechten van chef Danny Luurssen treden zij op met een variëteit aan muziekstijlen. Voor iedereen wat. Het mooie weer maakt dit tot een lekker uitje in de fantastische Loonse en Drunense duinen.

Laat weten als je zelf graag wilt optreden. Hiervoor stuur je een e-mail naar info@rockpodium.com, waarna iemand van het team contact met je opneemt. En kun je niet zingen, maar wel goochelen of een andere leuke act? Meldt je dan aan en doe podiumervaring op bij een gezellig publiek die jouw inspanning zeker weet te waarderen.

Als je komt eten bij de Guldenberg horen we dat graag vooraf. Hiervoor kun je contact opnemen via reserveringen@guldenberg.nl of 0411-642424.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *