Slider1
slider2

Open Inloop PvdA-GroenLinks

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 20 november 2021. Op dinsdag 23 november houdt PvdA-GroenLinks vanaf 20.00 u. een digitale  Open inloop.

Vanwege de actuele corona-omstandigheden vindt de fractie het niet verantwoord om onze Open Inloop zoals gebruikelijk in een café te organiseren. Wil je deze vergadering bijwonen dan kan dat via deze link

Tijdens deze Open Inloop bespreken we de agenda van de raadsvergadering van 25 november waarbij onder andere de visie op zon- en windvisie voor de gemeente Vught wordt besproken.  Maar natuurlijk is er ook volop gelegenheid om eigen onderwerpen in te brengen.

De Open Inloop is één van de mogelijkheden die PvdA-GroenLinks aan iedereen wil bieden om ideeën en standpunten met onze fractie te delen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.