Slider

Ongeval n65 Helvoirt, ter hoogte van de Kreitestraat

HELVOIRT – 18 februari 2021. Rond het middaguur heeft er een ongeval plaats gevonden op de N65.

Een automobilist, komende vanuit de Kreitestraat te Helvoirt, wilde de N65 oversteken.

Ondertussen was er een vrachtauto, die op de rechter rijbaan van de N65 reed, komende vanaf Vught en richting aangaf om rechtsaf te gaan en de Kreitestraat in wilde gaan. De automobilist dacht daar wel even voor te kunnen gaan alleen zag hij een personenauto (een mini), die op de linkerbaan achter de vrachtwagen zat, over het hoofd. Het gevolg een frontale botsing.

De mini is aan het tollen gegaan tegen een lichtmast aan gebotst en in de berm tot stilstand gekomen. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd. De chauffeur van de mini is door ambulancepersoneel in behandeling. Verder zijn er geen gewonden.

Een toevallig passerende ambulance heeft eerste hulp verleend, ondanks dat ze al een patiënt in hun ambulance hadden. Een tweede ambulance heeft het later overgenomen.

Er is een rijbaan afgesloten om de ravage op te ruimen.

Foto’s: Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *