Slider1
slider2

Ondernemerskamer Vught

Informatie vanuit Vught

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 24 april 2020. De Ondernemerskamer Vught is 25 jaar geleden opgericht en heeft momenteel 120 leden.

We komen vier keer per jaar bij elkaar. De meeste bijeenkomsten zijn bij de IJzeren Man en daar bieden we vaak een programma met een spreker over een actueel onderwerp. We hebben al verschillende bekende sprekers mogen verwelkomen, zoals Erica Terpstra, Charles Groenhuijsen, André Kuipers, Frits Wester, Barbara Baarsma, Mathijs Bouman, Leontien van Moorsel, Jack Plooij, Jack van Gelder en vele andere.

Na het plenaire gedeelte waarin behalve de spreker ook onderwerpen aan bod komen zoals: nieuwe leden die zich in een 5 minuten presentatie voorstellen, een woord van de voorzitter, eens per jaar de financiën etc. Na afloop is er ruim de tijd om samen te borrelen en daar wordt graag gebruik van gemaakt.

Een van de vier bijeenkomsten in het jaar wordt ingevuld door een bedrijvenbezoek het ene jaar en ons Driving Dinner het volgende jaar. We hebben o.a. JADS in Den Bosch bezocht en de High Tech Campus in Eindhoven. Momenteel staat Strijp Eindhoven op ons verlanglijstje.

Bij Het Driving Dinner rijden de gasten in een taxibusje met 8 personen vanaf de IJzeren Man naar het eerste restaurant voor het voorgerecht. Daar ontmoet men 2 andere groepen, dus 16 personen. Met de eigen groep vertrekt men vervolgens naar het tweede restaurant voor het hoofdgerecht, waar weer 16 nieuwe mensen zijn. De derde gang, het dessert, geniet men in het derde restaurant met wederom 16 nieuwe mensen. Bij IJM vindt vervolgens een afterparty plaats.

Ons lidmaatschapsgeld is € 250,- per lid per jaar en € 25,- inschrijfgeld eenmalig.

We hebben vier leden uit Cromvoirt, maar ook een aantal uit Helvoirt, Boxtel en meerdere plaatsen in de omgeving. Bedrijven die gevestigd zijn in Vught of mede gericht zijn op Vught worden vaak lid en zijn van harte welkom.

Ik hoop dat de Helvoirtse ondernemers lid willen worden van de Ondernemerskamer Vught. 

Met vriendelijke groet, Christine  www.ondernemerskamervught.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *