Slider

Noten op de Noen: “wij gaan weer van start!”

50e Seizoen gaat van start…….

HELVOIRT – 3 september 2020. Zondag 20 september in de oude kerk van Helvoirt om 12.15 begint weer een nieuw noten op de Noen seizoen.

Een heel bijzonder seizoen namelijk ons 50e!
Kan het allemaal wel hoor ik u al vragen? Een concert in de kerk!
Ja dit kan! Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen!

Wij zorgen voor afstand: drie stoelen naast, voor en achter u zijn vrij. Dat betekent dat er slechts 55 mensen toegelaten worden in de kerk. Eerst handen ontsmetten en dan brengt de gastheer/gastvrouw u naar uw plaats. Alles gaat volgens de RIVM richtlijnen!

Als u zeker wilt zijn van een plaats kunt u reserveren via de mail: notenopdenoen@ziggo.nl Zolang er plaats is kunt u op de dag zelf naar binnen.

Wij gaan meteen goed van start met een verrassend goed duo.
MadeInBerlin is een klassiek duo bestaande uit sopraan Markéta Palová en gitarist Johan Timmermans. De muzikale samenwerking van deze oud studiegenoten aan het conservatorium van Tilburg is ontstaan tijdens
een studietrip naar Berlijn, waar ze de grote overeenkomsten ontdekten in hun muzikale smaak, ideeën en werkwijze.

Nu ze beiden zijn afgestudeerd treden zij zoveel als mogelijk op; onlangs hebben zij de eerste prijs behaald bij het prestigieuze nieuwjaarsconcert in Woudrichem, georganiseerd door de Lions Club.

Hun programma biedt een grote diversiteit in stijl, oorsprong en talen. Het publiek zal worden meegenomen op een muzikale reis door het klassieke Italië, het folkloristische Spanje, het melancholische Brazilië en het
romantische Duitsland. De gezongen stukken worden afgewisseld met verrassend gevarieerde composities voor solo gitaar.

Al hun stukken dragen een klein persoonlijk of interessant verhaal met zich mee om de muzikale beleving die zij bieden te vergroten. MadeInBerlin zal altijd zorgen voor een interessant, diepgaand en meeslepend optreden dat wordt vergezeld met een goed vleugje humor.

Bron: Noten op de Noen (Els Knoope)

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *