Slider1
slider2

Noten op de Noen met het Amsterdam wind Quintet

HELVOIRT – 15 februari 2023. Het Noten op de Noenconcert van 26 februari is er een die u moet zien en horen. Dan treedt Het Amsterdam Wind Quintet voor u op.

Dit ensemble bestaat uit vijf musici, die allen een blaasinstrument bespelen, nl klarinet: Kees van der Harst, hobo: Marije Clemens, hoorn: Margreet Mulder, fagot: James Aylward en fluit: Tim Wintersohl.

Hoogtepunten in de geschiedenis van het Amsterdam Wind Quintet waren concerten in het bijzijn van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix, diverse optredens in het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam en liveoptredens voor verschillende radioprogramma’s.

En hun bijzonder geslaagde tournee door China en Polen. Ook concerten in Duitsland en België staan regelmatig op de concertagenda van het ensemble en nu is Helvoirt aan de beurt.

Het concert van het Amsterdam Wind Quintet is op 26 februari in de Oude Kerk van Helvoirt. Het begint om 12.15. Wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u zich aanmelden via notenopdenoen@ziggo.nl. Zolang er plaats is kunt u binnen lopen.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *