Slider1
slider2

Lunch + film bij Club Acapella

Nieuwe matineevoorstellingen met o.a. De Terugreis

HELVOIRT – 18 maart 2024. Vanaf donderdag 21 maart kun je naar een matinee voorstelling in Club Acapella met een gratis kopje koffie of thee bij aanvang en in de pauze.

Maak kennis met een andere manier van filmkijken in de unieke omgeving van deze bioscoop in Hotel Guldenberg in Helvoirt.

Donderdag 21 maart draait om 14.00 uur de melancholische maar ook humoristische roadmovie De Terugreis. En voor EU 15,00 boek je er gelijk een lunch bij met soep en broodjes. Dat is pas echt genieten!

Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in deze roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan. Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

The Great Escaper

The Great Escaper draait dinsdag 26 maart om 14.00 uur met hetzelfde arrangement. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Britse Tweede Wereldoorlog veteraan Bernard Jordan die op 89-jarige leeftijd ontsnapte uit het verzorgingstehuis om de 70e herinneringsdag van D-Day in Normandi√ę bij te wonen.

Kijk voor het volledige programma op https://www.guldenberg.nl/bioscoop

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *