Slider

Niels van Kollenburg komt met feestelijke single “Geweldig”

HELVOIRT – 10 februari 2020. ‘Geweldig’ is de nieuwe single van onze Niels van Kollenburg. Deze uit Udenhout afkomstige, maar voorheen in Biezenmortel wonende, zanger ontwikkelt zich in razendsnel tempo.

Onlangs gaf Niels nog een spetterend optreden bij V.V. Helvoirt tijdens de jaarlijkse Playbackshow. Op 22 mei dit jaar zal Niels een optreden geven bij Helvoirts Weekend.

De door Niels zelf geschreven singles “Waar ik voor leef” (2018) en “Jij laat me zweven” (2019) waren de eerste echte kennismakingen met deze enthousiaste en gedreven lokale zanger. Ze werden direct positief ontvangen door media en publiek. Laatstgenoemde wordt op het moment van spreken nog steeds gedraaid op RadioNL.

De muziek waar Niels voor staat is net zo veelzijdig als deze artiest zelf, maar zijn telkens dansbare meezingers met een vrolijk tintje.

Met zijn nieuwe single gaat hij dit keer voor een gouden oude van Ronnie Tober uit 1965. Deze heeft hij door Randy Watzeels van RWM studio naar een hedendaagse catchy sound om laten toveren.
Het resultaat mag er zeker zijn, een feestelijke kroegenplaat die je al snel mee wilt zingen.

‘De single wordt erg goed ontvangen tijdens de optredens waar ik hem al gezongen heb. Er breekt nu een spannende tijd aan of de radio en TV ook deze single weer zullen omarmen’, aldus een enthousiaste Niels.

De nieuwe feestplaat van Niels van Kollenburg wordt wederom uitgebracht onder het Party Bob Music label, onderdeel van Berk Music. In samenwerking met Showtime Den Bosch heeft Niels een fraaie bijpassende videoclip opgenomen met een leuke bijpassende verhaallijn.

De single “Geweldig” is nu overal verkrijgbaar en te downloaden/streamen via o.a. Spotify, YouTube, Deezer, iTunes, Apple Music en HitsNL. Ook komt hij voorbij op TV Oranje.

Volg Niels van Kollenburg: 

https://nielsvankollenburg.nl/

https://www.facebook.com/NielsvanKoll…

https://www.instagram.com/nielsvankol…

Voor info & boekingen:
info@nielsvankollenburg.nl
https://nielsvankollenburg.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *