Slider

Competitie wedstrijd Nederlandse kampioenschappen BBQ 21 september

Bekende Helvoirtenaren bakken broodje Hamburger

BBQ wedstrijd, Helvoirtse prominenten, verenigingen presentatie: 21 september

HELVOIRT 12 juli 2019. Tijdens een competitiewedstrijd voor de Nederlandse kampioenschappen BBQ, die op 21 september in Helvoirt worden gehouden, gaan ook bekende Helvoirtenaren broodjes hamburger bakken.

In 2018 was Erik Manders, uit Helvoirt, samen met zijn team Nederlands Kampioen. Voor het eerst is deze landelijke wedstrijd ook onder de grote rivieren. Erik en zijn team doen de hele competitie mee waarvan de laatste wedstrijd in november in Gorssel is.

Helvoirts Broodje Hamburger

Zo’n twintig inwoners van ons mooie dorp hebben een uitnodiging gehad om mee te doen aan deze wedstrijd. Het publiek kan komen keuren. Er is een enorme grote barbecue gemaakt door Matador Helvoirt uit de Torenstraat.

Het gaat zich zaterdag 21 september afspelen ronde klok van 13.30 uur op het Kerkplein. Deelnemers aan het NK BBQ komen uit heel Nederland. KLIK HIER

NK BBQ Helvoirt is mede mogelijk gemaakt door Brasserie Het Verlangen, De Matador, Slagerij Timmermans, Bakkerij Smaak en Groenten en Fruit v/d Loo, waarvoor dank!

Ook op die dag is er een activiteitenmarkt, georganiseerd door Plein Helvoirt, in de Kastanjelaan. Helvoirtse clubs en verenigingen presenteren zich in een marktkraampje of demo’s. Ze kunnen zich hiervoor aanmelden door HIER te klikken.

De Nicolaaskerk is die dag open voor rondleidingen en ook is er in de oude Landmanschool een kleding-, boeken- en platenmarkt.

De entree is gratis, dus kom lekker kijken en wie weet ook proeven. Noteer 21 september al vast in uw agenda.

Meer info: www.bbqwedstrijdhelvoirt.nl

Deze activiteit is sponsored by Brasserie Het Verlangen

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *