Slider

Nazomers feest Leyenhof met zanger Niels van Kollenburg

HELVOIRT – 23 september 2020. Gisterenmiddag was er voor de bewoners van zorgcentrum Leyenhof van ’t Heem in Helvoirt een knallende afsluiting van hun zomer.

Het corona-proof optreden van zanger Niels van Kollenburg in mei dit jaar, was zo goed bevallen dat de bewoners de feestzanger graag nog een keer terug wilde zien dit jaar.

Omdat vanwege corona de activiteiten niet binnen plaats konden vonden, besloten zij om een zomers feest te organiseren met een geweldig optreden van Niels van Kollenburg uit Tilburg. Deze middag werd mogelijk gemaakt door Helga Willekens van Nivo-care en haar man Leo, die deze middag sponsorde en iedereen van een hapje en drankje hebben voorzien.
De sympathieke volkszanger zong hen vele hits toe van ‘Delilah’ tot ‘De Clown’ en ‘De Toreador’. Natuurlijk mochten zijn eigen hits zoals ‘Jij laat me zweven’ ook niet ontbreken.

De bewoners deden allemaal enthousiast mee en genoten volop van dit enorme feest voor hen.
In de pauze deden de medewerkers van de Leyenhof de Jerusalema Challenge, een swingende dans op gospel die door zorgmedewerkers wereldwijd lol en troost bieden in tijden van de pandemie.

‘Ik heb weer vele complimentjes mogen ontvangen voor mijn optreden en we hebben het met Leyenhof en Niv-Care tot in de puntjes verzorgd met z’n allen. De bewoners waren enorm enthousiast, daar doen we het voor. Op naar de volgende editie!’ zegt Niels van Kollenburg tevreden.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *