Slider1
slider2

Muziek bij begrafenis van de heer Rein Chevalier.

HELVOIRT Р22 december 2019. Op zaterdag 21 december 2019 hebben zeven muzikanten van Harmonie Kunst Adelt met muziek de begrafenis begeleid van de heer Rein Chevalier van Boomkwekerij de Bosrand.

Enkele maanden geleden benaderde de heer Chevalier ons met het verzoek de muzikale begeleiding te verzorgen met een kleine groep spelers. Op zijn verzoek moest het vrolijke muziek zijn, want zijn leven kende ook veel vrolijkheid, zo gaf hij zelf aan. We hebben de rouwstoet begeleid vanaf de Oude Kerk naar de begraafplaats bij de Sint Nicolaaskerk.

Dit bijzondere verzoek hebben wij na overleg graag ingewilligd. De heer Chevalier heeft zelf de muziek mee uitgezocht en aangegeven op welke wijze een en ander zou worden uitgevoerd. In overleg met de familie zijn de afspraken uitgewerkt en vastgelegd.

Bron: Kunst Adelt

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Von Berg willeke , 27 februari 2021 @ 15:46

  22 december 2019
  Begrafenis heer Rein Chevalier
  Muzikanten bij begrafenis
  Is het mogelijk mij hiervan een video te sturen was een hele goede relatie van mij
  Dank mocht t lukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *