Slider1
slider2

Man gewond na ongeval op Nieuwkuijkseweg te Vlijmen, auto maakt automatisch melding.

VLIJMEN – 20 oktober 2020. Maandagavond is een man, rond vijf voor half elf, gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval in Vlijmen.

Dat gebeurde op de Nieuwkuijkseweg in het buitengebied tussen Vlijmen en Helvoirt ter hoogte van de Hooge Bank. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto in de bocht van de weg en kwam tegen de slootkant in een droge sloot tot stilstand. De bestuurder van de auto raakte door het ongeval gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto verstuurde automatisch een signaal naar de meldkamer dat de auto betrokken was geraakt bij een ongeval. Nadat de automatisch melding van het voertuig bij de meldkamer van de politie binnen was gekomen, werden politie en een ambulance naar het ongeval gestuurd.

Het voertuig raakte door het ongeval zwaar beschadigd en werd door een bergingsbedrijf afgevoerd. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

De oorzaak van het ongeval is onbekend, maar vermoedelijk heeft de bestuurder van het voertuig de bocht over het hoofd gezien, waarna hij in de bocht rechtdoor de sloot in is gereden.

Over de verwondingen van het slachtoffer is niets bekend.

Foto’s Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *