Slider1
slider2

Ingezonden bericht:

Laten we er met z'n allen wat moois van maken

Beste dorpsgenoten,

Wij zijn een gezin met vier kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar oud, die momenteel genieten van het ontdekken van ons nieuwe dorp (hiervoor Vught). Onze kinderen zijn half Moluks, een kwart Nederlands en een kwart Frans, wat onze familie kleurrijk maakt! Vooral het voetbalveldje bij ’t HelvoirThuis is een hotspot voor onze zoon van 11, waar hij zijn passie voor voetbal uitleeft.

We moeten helaas ook iets minder leuks melden. Onze zoon krijgt te maken met pesterijen en ongepaste opmerkingen op het voetbalveldje voor ’t HelvoirThuis, zoals “Je bent door de diarree gerold!” en “Steek je vinger in je kont en en wat eruit komt is de kleur van je gezicht!” etc. We zijn hiervan geschrokken en heeft een impact op onze zoon.

Ondanks het bovenstaande zijn we onder indruk van de warmte en gastvrijheid van Helvoirt. De manier waarop iedereen elkaar begroet en een praatje maakt, maakt dat we ons thuis voelen.

Laten we samen bouwen aan een buurt waarin we elkaar respecteren en ondersteunen. Samen maken we van Helvoirt een fijne plek om te wonen!

Groetjes, Nina, Stephan, Elijah, Narélle, Xaviér & Séraiah

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *