Slider

Laatste kans om uw containers te laten omchippen

VUGHT/HELVOIRT – 14 januari 2021. Als inwoner van de gemeente Vught is het nodig dat uw afvalcontainers zijn voorzien van een Vughtse chip.

Verder moet een binnenbak in de container verwijderd zijn. Zonder chip en met binnenbak kan de Afvalstof uw container niet leeg maken. Inwoners van Helvoirt die nog geen nieuwe chip in de container en/of nog een binnenbak hebben, ontvangen daarom nog deze week een brief. Hierin leest u hoe u uw container nog een keer kunt aanbieden.

– Zet de container(s) op de datum in de brief buiten, in uw tuin of zo dicht mogelijk bij uw voordeur;
– Zorg dat de container(s) voor 7.30 uur klaar staan;
– De container(s) hoeven niet leeg te zijn;
– Laat de containers ook om-chippen als u uw containers niet gebruikt. De containers horen bij het huis en blijven staan als u eventueel verhuist.

Zet u de container niet buiten op de datum in de brief? Of wilt u deze op een later moment alsnog laten om-chippen? Of de binnenbak laten verwijderen? Dan moeten we daar helaas kosten voor rekenen.

Hebben uw containers nieuwe adresstickers op de zijkant? Dan zijn uw containers al voorzien van een nieuwe chip. De Afvalstoffendienst kan uw container gewoon legen.

Hebt u nog vragen? Belt u dan met de Afvalstoffendienst op 073 61 56 508.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *