Slider

Kunst Adelt sluit haar seizoen met een Zomerconcert

Foto: Archief HelvoirtNet (Rens Bressers) 12 juli 2015

HELVOIRT 14 juni 2019. Het plein vóór de Oude School aan de Kastanjelaan in Helvoirt vormt zondag 30 juni het decor voor het Zomerconcert van Harmonie Kunst Adelt.

Vanaf 14.00 uur presenteert de gehele vereniging zich en dat allemaal onder leiding van dirigent Alphons van Stenis.
Het spits wordt afgebeten door het Opstaporkest, gevolgd door MiKA (Middenorkest Kunst Adelt).
Tot slot laat het harmonieorkest van zich horen. Naast het goed-in-het-gehoor-liggende repertoire, waaronder ook een paar gezellige marsen, treedt er ook een saxofoonensemble en een euphoniumensemble op. Er is gratis koffie, thee of ranja.
Met dit Zomerconcert sluit Kunst Adelt het muzikale seizoen af.

Kinderconcert
Daags daarna, op maandag 1 juli, vindt er een heel ander concert plaats en wel door de kinderen van groep 5 van de Landmanschool. Daarmee wordt het muziekproject SAMEN MUZIEK MAKEN dat Harmonie Kunst Adelt en de enthousiaste schooldocenten afgesloten. Op een leuke manier hebben de kinderen met het grote aantal muziekinstrumenten kunnen kennismaken. Aan het optreden wordt ook meegewerkt door enkele (jeugd) orkestleden van Kunst Adelt.
Iedereen is welkom om dit gratis mee te maken in het HelvoirThuis tussen 08.45 en 09.45 uur.
Dit is tevens een mooie gelegenheid voor iedereen die eigenlijk wel zin heeft om ook muziek gaan te maken via de Helvoirtse harmonie.

Proberen?
Heb je zin gekregen in muziek maken bij Kunst Adelt?
Vraag dan gratis proefles aan via de opleidings-coördinatoren: José Vugts familievugts@kpnplanet.nl / 0411 – 642141 of Susan Verstijnen, susanverstijnen@hotmail.com of mail naar info@harmoniekunstadelt.nl
De proeflessen worden nog gegeven voor de vakantieperiode. Daarna beslis je of je een instrument wilt bespelen en muziekles wilt volgen.
José en Susan vertellen je graag wat de kosten zijn aan het lidmaatschap en van de lessen. Ook wat je allemaal krijgt, zoals een vermindering op de leskosten van maar liefst € 250,00 dankzij de medewerking van de gemeente Haaren. Een flinke tegemoetkoming in de kosten!

IEDEREEN is welkom bij Kunst Adelt
Het is uiteraard heel fijn dat er met de fijne medewerking van de Landmanschool elk jaar een aantal jonge kinderen hun weg weten te vinden naar de prachtige hobby van muziek maken, lekker in eigen dorp.
Maar ook volwassenen die graag een instrument willen leren bespelen zijn van harte welkom bij Harmonie Kunst Adelt. Instappen kan op elk moment.
En wat te denken van dorpsbewoners die al een instrument bespelen of eens bespeeld hebben, die zijn meer dan welkom bij het harmonieorkest! Als je een eigen instrument hebt is dat handig, maar de vereniging stelt ook graag een instrument ter beschikking. Er is altijd een passende oplossing. Kom gerust eens kijken in de Notenkraker bij een repetitie van het harmonieorkest op donderdagavond tussen 19.30 en 21.45 uur. In de pauze is een lekker kopje koffie of thee en na de repetitie is het ook een gezellige boel. Welkom bij de gezelligste harmonie van Helvoirt. Meer weten: info@harmoniekunstadelt.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *