Slider

Koop een “KeieschijtKavel” en steun de Natuurspeeltuin!

HELVOIRT – 16 januari. Komend weekend start bij de BonteKeiespellersAvond in het HelvoirThuis ook de verkoop van het jaarlijkse Keieschijten. We zijn er erg blij mee dat organisator Freaky Events dit jaar de natuurspeeltuin als goede doel heeft uitgekozen! 

Het Keieschijten vindt jaarlijks plaats tijdens carnaval, dit jaar op zaterdag 2 maart. Op het schoolplein bij het HelvoirThuis is een groot vierkant van 11×11 kavels uitgetekend. Koop één van deze kavels, en als de losgelaten koe op jouw vak zijn schijt laat vallen, dan win je de hoofdprijs van 250 euro.

Loten kosten 15 euro per stuk (vorige jaren was dat 25 euro). Een mooie gelegenheid dus om een goed Helvoirts doel te steunen, en tegelijkertijd kans te maken op een mooie prijs!

De loten worden allereerst verkocht in de pauze van de BKA-avonden op 18 en 19 januari. Overgebleven loten zullen onder andere via onze facebook-pagina www.facebook.com/natuurspeeltuinhelvoirt verkocht worden.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *