Slider1
slider2

Kom ook naar Festival Futura!

CROMVOIRT/HELVOIRT/VUGHT – 1 oktober 2023. Het terrein in en rond de Speeldoos is op zondag 29 oktober hét podium voor een duurzaam festival.

Tijdens dit straatfestival word je niet alleen verrast door alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van duurzaamheid, maar kan je ook meedoen aan een kookworkshop waarbij je ervaart dat je met weinig ingrediënten en niet te moeilijke recepten lekkere dingen kunt bereiden of ga je langs bij de Sneaker Cleaners of kijk je hoe de mooiste sieraden gemaakt worden van zilver uit oude telefoons.

Laat je inspireren door ‘groene’ ondernemers, live artiesten en geniet van alle lekkere hapjes en drankjes. En wat te denken van een duurzame modeshow, waar prachtige modellen tonen hoe tof tweedehandskleding kan zijn. Festival Futura heeft alles wat u nodig heeft om uw leven duurzamer in te richten!
Kom je ook?

Wat: Festival Futura Vught Wanneer: Zondag 29 oktober 2023 Waar: De Speeldoos, Vliertstraat 6, Vught Hoe laat: 11.00 -16.00 uur

Heb je altijd al mee willen doen aan een KOOKWORKSHOP?
Geef je dan nu op voor deze 2 uur durende kookworkshop van De Gezonde Brabander tijdens Festival Futura. Leuk voor jezelf , maar ook samen!
Tijdens deze kookworkshop maak je de lekkerste hapjes en ervaar je dat vegetarisch eten lekker is. Je krijgt te zien dat je ook met weinig ingrediënten en niet te moeilijke recepten lekkere dingen kunt bereiden. De gerechten/ hapjes die gemaakt worden zullen ook uitgedeeld worden aan de bezoekers van het festival. Tevens krijg je meer te weten over natuurvoeding, koken zoals de natuur het bedoeld heeft. Dus zonder synthetische toevoegingen, uit het seizoen en het liefst biologisch.
Per workshop kunnen 8 deelnemers meedoen.
Geef je dus snel op, want vol=vol.
Festival Futura is in een gezellige festival voor jong en oud met een duurzame touch. Je vindt er vermaak & inspiratie! De Speeldoos en de straat wordt die dag van 11.00 tot 16.00 uur omgetoverd tot een feestelijke festival met attracties, straatfestival, live artiesten en veel aandacht voor eten en drinken. ‘Groene ondernemers’ die zich bezighouden met energiebesparing en duurzaam leven presenteren zich aan de inwoners van gemeente Vught.

Wat: Kookworkshop De Gezonde Brabander tijdens Festival Futura Vught Wanneer: Zondag 29 oktober 2023 Waar: De Speeldoos, Vliertstraat 6, Vught Hoe laat: eerste workshop om 12.00 uur | tweede workshop om 14.00 uur Opgeven:info@energieloketvught.nl of bel naar 073 3032757

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *