Slider

KinderVakantieWerk Helvoirt (KVW)

Het duurt niet lang meer!

Met hopelijk een extraatje…

HELVOIRT – 23 juli 2020. De zomervakantie is inmiddels in volle gang, dus de KinderVakantieWeek staat voor de deur! Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus mogen jullie Helvoirt gaan verkennen, want elke dag hebben we wat spulletjes voor jullie klaarstaan!

Het programma

Maandag:        je gaat op een speurtocht langs de mooiste plekjes van Helvoirt met spelletjes en opdrachtjes links, rechts, boven en onder

Dinsdag:          voor de creatievelingen onder ons! Kies uit een van onze voorbeelden en maak er iets moois van, want de mooiste creaties krijgen een vermelding op Facebook en Instagram!

Woensdag:      doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg? Vandaag niet: het is tijd voor de Crazy 88! Je mag de meest malle opdrachtjes doen! Maar het zijn er zó veel, hoe ver ga jij komen?

Donderdag:     door heel Helvoirt liggen zoveel mogelijk van de welbekende KVW-spelletjes verspreid. De precieze locaties zullen we die dag bekendmaken zodat er voor ieder wat wils te beleven is – maar ga erop uit!

Vrijdag:            deze houden we nog even onder de pet…

Daarnaast gaan we (als de omstandigheden het toelaten) op de Rolschaatsbaan een zeskamp – mét leiding – organiseren, gezamenlijk voor kleuters tot brugklas! Op de woensdag hebben we twee tijdblokken met elk ruimte voor 80 kinderen – in volgorde van aanmelding:

  • woensdagochtend van 10:00u tot 12:30u (aanmelding 1 t/m 80)
  • woensdagmiddag van 13:30u tot 16:00u (aanmelding 81 t/m 160)

Aan het begin van de tijdblokken zullen we meerdere ‘aanmeldstraten’ inrichten zodat we zo snel mogelijk van start kunnen.

Voor het programma door het dorp heen zorgt de werkgroep dat het programma ’s morgens vanaf 10u klaarstaat en gedurende de dag zullen we rondjes maken om de diverse spelletjes en routes waar nodig uit te leggen en te coördineren. Vanaf 17u gaan we naar de afronding en gaan we kijken wat er voor mooie creaties en foto’s binnen zijn gekomen!

Voor de zeskamp rekenen we 5 euro per inschrijving, voor het programma door Helvoirt vragen we een (vrijwillige) bijdrage van 1 euro per dag per deelnemend kind. Dit kun je overmaken naar NL90 RABO 01211 95570 op naam van Kindervakantieweek met vermelding van de namen van de deelnemende kinderen.

Heb jij je al aangemeld?

Stuur een mailtje naar info@kvwhelvoirt.nl met van elk kind de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum en de klas waarin hij/zij afgelopen jaar zat
  • Straat, huisnummer en woonplaats
  • Contactgegevens (mobiel nummer en/of mailadres)
  • Welke dag of dagen je mee wenst te doen.

Houd het laatste nieuws in de gaten!
Je vindt het laatste nieuws op onze website www.kvwhelvoirt.nl, Helvoirt.net, Facebook of Instagram. Heb je een vraag? Mail ons via info@kvwhelvoirt.nl of bel ons:

Nienke van de Wiel-Mathijssen
Voorzitter
06 4400 2163

Bas Witlox
Bestuurslid
06 5101 8987

Robin Kemps
Penningmeester
06 5389 4558

Zien we jou tijdens KVW?

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *