Slider1
slider2

KAnjer van Harmonie Kunst Adelt 2020

Foto: Archief HelvoirtNet 12 juli 2015/Rens Bressers

HELVOIRT – 29 november 2020. Tijdens de ALV van Harmonie Kunst Adelt, op 26 november is Bart Meesters uitgeroepen tot ’KAnjer van Kunst Adelt 2020’.

Het is dit jaar voor het eerst dat iemand deze titel krijgt toebedeeld. Bart is, naast het bespelen van de trompet, erg actief in het ophalen van oud ijzer, maar ook bij allerlei andere acties is hij altijd behulpzaam. Zo ook als het gaat om ondersteuning bij Opstaporkest en MiKA.

Na een periode van 19 jaar bestuurslid, waarvan 15 jaar als penningmeester, heeft Nick Kockx afscheid genomen van het bestuur. Voor zijn vele, accurate, werk werd hij bedankt met een paar aardige attenties. De taak als penningmeester wordt voortgezet door Gerrit Janssen. Gelukkig blijft Nick als hoornist wel actief.

Bron: Kunst Adelt (Christ v Iersel)

Bart Proficiat namens Stichting HelvoirtNet

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *