Slider1
slider2

Jungle Cruise eindelijk te zien in de bioscoop

HELVOIRT – 28 juli 2021. Al sinds september 2004 wordt er gesproken over de nieuwe Disney film Jungle Cruise en nu is het eindelijk zo ver.

In eerste instantie zou de film in juli 2020 in première gaan, maar uiteindelijk is het 28 juli 2021 geworden. En vanaf donderdag is de film ook te zien in Club Acapella.

Disney’s Jungle Cruise, is een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van Frank om haar op La Quila, zijn gammele maar charmante boot, te vervoeren. Lily is vastberaden om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Samen op deze spannende zoektocht stuit het verrassende duo op eindeloze gevaren en bovennatuurlijke krachten, die zich verborgen houden in de misleidende schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar terwijl de geheimen van de verloren boom zich openbaren, worden de risico’s voor Lily en Frank nog groter want hun lot, en dat van de mensheid, staat op het spel.

Naast Jungle Cruise draait er ook Croods 2, De Boss Baby (elke ochtend te boeken met ontbijt), Fast & Furious 9 en De slag om de Schelde.

Kijk voor de tijden op: https://www.guldenberg.nl/clubacapella

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *