Slider1
slider2

Jongerenappartementen op Fort Isabella: de perfecte mix van stadse levendigheid en natuurlijke rust

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 30 juni 2023. Op de zuidoostelijke zijde van Fort Isabella worden moderne en duurzame (jongeren-)appartementen gerealiseerd.

Dit unieke woongebied brengt het bruisende stadsleven en de rust van de natuur samen, en dat alles binnen handbereik van het centrum van Vught en ’s-Hertogenbosch.
Na het enorme succes van de verkoop van de appartementen voor 55-plussers, is het nu tijd om ook jongeren een plek te geven op het terrein. Een onderdeel dat altijd al op het verlanglijstje van eigenaren Tjeerd Saatrube en Olivier Koning heeft gestaan. Olivier Koning: ‘’Op Fort Isabella brengen we verschillende doelgroepen samen om verbindingen te creëren. Door het ontwikkelen van een
woonplek voor jongeren zorgen we voor meer diversiteit en dynamiek op het terrein.’’ Tjeerd Saatrube voegt toe: ‘’Met de ppartementen voor jongeren bieden we gelegenheid aan een doelgroep die momenteel moeilijk een woning kan vinden. Het is mooi dat we dit in deze tijd mogelijk kunnen maken.’’

Het nieuwe wooncomplex dat wordt gerealiseerd, is uniek omdat het bestaat uit twee gebouwen met verschillende woontypen en functies. Gebouw E biedt ruime woningen tussen de 76 en 90 m2 op de eerste en tweede verdieping, met op de begane grond ruimte voor bedrijven. De 16 appartementen beschikken over een loggia. In Gebouw F bevinden zich 30 appartementen voor jongeren van ongeveer 48-50 m2 op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Daarnaast zijn er op de begane grond nog 4 appartementen van circa 70m2, elk met een eigen terras. Het levendige binnenplein en de loopbruggen naar het trappenhuis bieden bewoners gelegenheid om te ontspannen en elkaar te ontmoeten.

Bewoners kunnen hun auto kwijt in de parkeergarage onder het complex, waar zich tevens de gemeenschappelijke fietsenberging bevindt.

Op Fort Isabella is een unieke mix van historie en de dynamiek van een moderne buitenstad te ervaren. Bewoners en bezoekers kunnen genieten van het uitzicht aan de nieuwe gracht of de levendige sfeer van Het Fort ontdekken, de foodhall waar men kan genieten van een verse pizza of een speciaalbiertje. Bij het Vitaalplein kan men onder andere terecht voor een knipbeurt, schoonheidsbehandeling of rustgevende yogasessie. En wanneer men liever iets actiefs doet, dan kan worden deelgenomen aan een boksles of andere sportieve activiteit op het terrein.

Duurzaamheid is bij Fort Isabella net zo belangrijk als levendigheid. Naast hergebruik van materialen en het aanbieden van elektrische deelauto’s, heeft het terrein vorig jaar met trots de overstap naar een volledig gasloos systeem gemaakt. Dit betekent dat er geen beroep meer wordt gedaan op traditionele aardgasvoorzieningen. Deze baanbrekende stap biedt niet alleen voordelen
voor het milieu, maar ook voor de bewoners, die hierdoor profiteren van lagere energielasten.

Fort Isabella is de stadse groene schakel tussen ’s-Hertogenbosch en Vught. Het historische fort verbindt de natuurgebieden de Gement en het Bossche Broek en bevindt zich op slechts 10 minuten fietsafstand van beider treinstations en centra. Met de realisatie van de eengezinswoningen op het Isabellaveld is de noordrand van Vught, dicht bij uitvalswegen en de Vughtse Heide en IJzeren Man steeds aantrekkelijker geworden voor jonge gezinnen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst op woensdag 5 juli aanstaande, welke vanaf 16.00 uur plaatsvindt op de locatie waar de appartementen zullen worden gebouwd.

Tijdens deze bijeenkomst maakt men niet alleen kennis met het concept, maar kan men zich ook direct inschrijven bij de makelaar. De bijeenkomst zal worden afgesloten met een informele borrel.
Voor meer informatie en online inschrijven kan men contact opnemen met HRS Makelaars via HRS.nl

Fort Isabella

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *