Slider

Jonger dan 18? Gratis lid van de bibliotheek

HELVOIRT – 11 november 2019      Jonger dan 18 ?    Gratis lid van de bibliotheek

Van babyboekjes, eerste leesboeken tot een collectie voor (jong)volwassenen: de bibliotheek groeit met je mee. Voor alle inwoners van de gemeente Haaren is het lidmaatschap van de bieb tot 18 jaar helemaal gratis.

Lezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. (Voor)lezen vergoot de wereld van kinderen en draagt bij aan de taalontwikkeling en het inlevingsvermogen. Leden van de bieb die nog geen 18 jaar zijn, lezen het hele jaar door lekker lang en veel: babyboekjes, (strip)boeken, luisterboeken, e-books. Lastig kiezen? In de bibliotheek helpen ze je een boek te vinden dat bij je (kind) past. En voor wie dyslectisch is of moeite heeft met lezen, hebben ze speciale collecties. Vraag er eens naar.

En er is meer te doen in de bieb
Naast ál die mooie boeken die je bij de bibliotheek kunt lenen, organiseren ze ook allerlei activiteiten. Gaat je hart sneller kloppen van alles wat met games maken, websites bouwen of apps ontwikkelen te maken heeft? Dan kun je je bijvoorbeeld uitleven bij de CoderDojo. En de allerkleinsten zijn welkom tijdens de speciale voorleesuurtjes.

18 jaar of ouder? Ook dan ben je van harte welkom in de bibliotheek. Kijk eens naar de verschillende abonnementsvormen, waarmee je een heel jaar lang gebruik kan maken van de collectie, toegang hebt tot ruim 26.000 e-books en met korting kunt deelnemen aan activiteiten.

Lid worden
Lid worden is heel eenvoudig. Kom langs in de bieb en laat daar een pasje aanmaken, of schrijf je online in en haal je pas op in de bieb. Ga naar haaren.nl/bibliotheek voor informatie over een bibliotheek bij jou in de buurt.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *