Slider1
slider2

HELVOIRT – 22 september 2023. Sopraan Noëlle Drost begon met pianostudie en won prijzen bij het Prinses Christina Concours.

Vervolgens ontdekte ze haar passie voor zingen en volgde zanglessen sinds 2017 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Noëlle won diverse prijzen bij het Prinses Christina Concours.
De jonge zangeres treedt op in heel Nederland zoals in het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg, bij het Grachtenfestival en op Radio 4.
Toptalent Katie Yao Morgan is van Brits-Chinese origine en begon met piano spelen toen ze 4 was. Ze kreeg les aan de Yehudi Menuhin School, en won als 10-jarige de Gold Award bij de Pianist of the North Competition.

Toen volgde de ‘Mention of Honor’ in de International Piano Competition in Enschede en Diplôme de Jeune Espoir tijdens de Adilia Alieva Competition. Katie speelde op het Wimbledon Festival en toerde door het VK. Ze volgde vele masterclasses en werkte samen met prijswinnende musici o.a. tijdens het prestigieuze jaarlijkse concert in Wigmore Hall.

Sinds 2018 studeert ze aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Katie heeft grote liefde voor kamermuziek en werkt met veel verschillende musici samen.

Programmma
11.00 Prelude
11.10 Hoofdprogramma en interview
11.50 Pauze
12.00 Vervolg concert
12.50 Signeersessie en uitslag
13.00 Concertlunch (indien gereserveerd)

Muziekprogramma
Het duo komt met louter parels en een breed repertoire uit de vocale liedwereld.
Kijk op http://www.podia-klassiek.nl/

Reserveren: info@guldenberg.nl Tel. 0411-642424
Entree: € 16,00 incl. programmablad en koffie/thee
Guldenberg 12
5268 KR Helvoirt
www.guldenberg.nl/klassiek
www.podia-klassiek.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *