Slider1
slider2

Jong toptalent musiceert in de Guldenberg

HELVOIRT -7 april 2024. De tweede zondag van april is het podium voor een boeiend duo

 Soni Siecinski, cello Sophie Hulshoff, piano en in het voorprogramma Prelude speelt Quinten de Graaf, viool

 Guldenberg Klassiek is een reeks concerten door jonge toptalenten. Elke 2e zondagochtend van de maand is er een concert! Op het grote projectiescherm ziet men de verrichtingen van de pianist op de concertvleugel. Ook is er een interview met de musici en in het voorprogramma spelen extra jonge kanjers.

Bij ieder concert kunnen de bezoekers stemmen en een waardering voor de musicus / musici aangeven: wie neemt deel  aan de jaarlijkse finale in december?

Geboren met een misvorming in zijn linkerhand, is Soni Siecinski (21 jaar) een veelbelovende jonge cellist. Dankzij de steun van de vereniging Talents & Violon’celles hebben is een omgekeerd instrument voor hem gemaakt, aangepast aan zijn handicap: een geheel nieuw project. Soni studeert aan het Nationaal Conservatorium voor Muziek in Parijs.  Hij is zeer gemotiveerd om zijn spel te blijven verbeteren. Een bewerking van zijn instrument is in studie.

Sophie Hulshoff is opgeleid aan het ArtEZ Conservatorium en studeert inmiddels aan het Codarts Conservatorium bij Bart van de Roer.

Sophie won diverse prijzen en volgde masterclasses bij Håkon Austbø, Hannes Minnaar en het Van Bearle trio, Frank Braley, Romano Pallottini, Julien Libeer en regelmatig bezoekt Sophie pianist Julien Brocal voor extra privélessen. Ze trad op in de Doelen te Rotterdam, met werken van Francis Poulenc. Sophie geeft pianoles en heeft een eigen bedrijf: Sophie Antoinette Musique. Ze geeft concerten met verschillende zangers en een pianotrio. 

Guldenberg 12  5268 KR Helvoirt  14 april 2024 aanvang 11.00 uur 

 Reserveren: info@guldenberg.nl  Tel. 0411-642424  

Al sinds 2010: Elke 2e zondag van de maand: Guldenberg Klassiek

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *