Slider1
slider2

Inschrijving voor 51e Kangoeroeloop geopend

De hele familie kan weer meedoen op tweede kerstdag in Vught

VUGHT, 16 november 2023 – Net als ieder jaar vindt de Kangoeroeloop plaats op tweede kerstdag in Vught.

Dit jaar inmiddels voor de 51e keer. De start en finish zijn op de prachtige atletiekbaan in een bosrijke omgeving. Traditiegetrouw weten veel families met jong en oud de atletiekbaan van de Vughtse Sportclub Prins Hendrik te vinden. De Kangoeroeloop kan een mijlpaal zijn om voor te trainen of een fijn moment om samen tijdens de feestdagen de buitenlucht op te zoeken. Met de Kangoeroeloop wil Prins Hendrik een evenement organiseren waar veel mensen kennis kunnen maken met de loopsport.

Samen trainen

De medewerkers van hoofdsponsor Van Iersel Luchtman Advocaten gaan onderling in ieder geval de strijd aan. “Voor onze collega’s is het fijn om gezond en fit te blijven, dat vinden wij als werkgever enorm belangrijk”, vertelt Dieneke Kuijpers-Schalk, directeur Van Iersel Luchtman Advocaten. “Het is fantastisch dat we samen kunnen trainen voor de Kangoeroeloop en met behulp van de trainers van Prins Hendrik. Bij vele medewerkers is het hardloopevenement en de omgeving bekend terrein. We kijken ernaar uit om elkaar op deze sportieve manier te ontmoeten tijdens de feestdagen.” Er vindt een speciale bijeenkomst en training plaats ter voorbereiding op de Kangoeroeloop voor de medewerkers van Van Iersel Luchtman Advocaten op maandag 20 november bij Prins Hendrik in Vught.

Diverse afstanden voor de hele familie
De Kangoeroeloop is een prestatieloop voor de hele familie. Van kinderen tot para atleten en recreanten tot (snel)wandelaars. Inschrijving is mogelijk voor veel verschillende afstanden: van 5 tot en met 27 kilometer. Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar is er een hindernisparcours op de atletiekbaan van maximaal 500 meter. Net als vorig jaar is er voor para atleten en de deelnemers van Running Blind een parcours van 3,5 kilometer. Hierdoor is er voor elk wat wils en kan iedereen mee doen met een eigen doel.

Inschrijven
Inschrijven voor de Kangoeroeloop kan via inschrijven.nl/form/2023122615332-nl. Voor volwassenen geldt een tarief van 8,50 euro en voor deelnemers tot en met 12 jaar 6,50 euro.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *