Slider1
slider2

Inschrijving KenderKarnaval jeugdprinsengroep

Beste Keiespellers en Keiespellerinnekes,

Ben jij een carnavalesk figuur en vier je ook graag carnaval in Helvoirt, dan heb je nu de kans om je op te geven voor de jeugdprinsengroep 2024.

INSCHRIJVING
De kinderen op onze eigen Dr. Landmanschool hebben al een presentatie gehad, en weten inmiddels wat KenderKarnaval in Keiespellersdurp allemaal inhoudt.
Ook hebben zij al een inschrijfformulier mee naar huis gekregen.

Maar zit jij niet op de Dr. Landmanschool, maar wel in groep 8, en zou je graag met ons het carnaval willen vieren, kun jij je natuurlijk ook inschrijven.

Hoe doe je dit? Stuur een mailtje naar: kenderkarnaval@keiespellers.nl, dan krijg je informatie en een aanmeldingsformulier toegestuurd.
Zorg dat het formulier zo snel mogelijk wordt ingeleverd (uiterlijk 20 oktober 2023) naar ditzelfde emailadres.

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar een Prins, Prinses, Janske, Franske, Joker, Raad van 11 en leden voor de JeugdRaadSupportersClub.
Het is wel belangrijk dat je beschikbaar bent op onder andere de volgende data: bekendmaking jeugdraad (zaterdag 11 november 2023), Prinstallatie (zondag 21 januari 2024), KKF (zondag 4 februari) en natuurlijk carnaval (vrijdag 9 t/m dinsdag 14 februari).

BEKENDMAKING
Op zaterdag 11 november willen wij dan deze prinsengroep bekend gaan maken.
Ook pas daar zullen de kinderen te horen krijgen welke rol ze komende carnaval mogen gaan vervullen.
Zorg dus dat je erbij bent………….

Wij verwachten jullie op zaterdag 11 november om 19.00 uur, in de grote zaal van De Keizer in Helvoirt.

Neem ook je vader, moeder, opa, oma, vrienden en familie mee, zodat het één groot feest wordt. En kom ook zeker verkleed, want het is immers carnaval !!!

Rond 20.30 uur is onze bekendmaking afgelopen en zullen wij het spreekwoordelijke stokje overdragen aan de organisatie 11-11-bal.
Onder het thema “Draoi ut ‘s um” (wat ook het thema is tijdens carnaval) zal later op de avond de ‘grote’ prins, adjudant en raad van 11 worden bekendgemaakt en geïnstalleerd.

Voor vragen en/of meer informatie, stuur dan even een berichtje naar het bovengenoemde emailadres.

Alaaf
Commissie KenderKarnaval

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *