Slider1
slider2

Inloopochtend Rosa van Lima Vught

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 15 september 2021. Rosa Van Lima is een dahliavereniging met prachtige bloemenvelden gelegen aan de Esscheweg 207 in Vught.

Doorgaans organiseren wij ieder jaar in september een open dag maar net als vorig jaar vinden wij het vanwege het nog immer heersende coronavirus nog niet mogelijk om, met name m.b.t. de 1,5 meter regel, op verantwoorde wijze een open dag te houden.

Als vereniging willen wij belangstellenden uit de gemeente Vught en omgeving de gelegenheid geven om onze prachtige tuin met de schitterend bloeiende dahlia’s te komen bewonderen. U kunt nog terecht op zaterdag 18 september a.s. tussen 10.00 en 13.00 uur.

Wij hopen als vereniging dat we met deze inloopochtend eventuele drukte een beetje te kunnen spreiden en daarmee tegemoet te komen aan de wens van velen om toch een bezoek te kunnen brengen aan de tuin van onze dahliavereniging die ook dit jaar weer extra versierd wordt door studenten van de opleiding Helicon.

Natuurlijk stellen wij u wel de gelegenheid om met een mooie bos dahlia’s huiswaarts te keren. Er Is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Bron: Rosa van Lima

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *