• Laatst geplaatste bericht op 1 december 2023 17:04
  • Helvoirt Nederland
Slider1
slider2

Informatieavonden subsidie en herindeling

HAAREN – 6 juli 2020. De herindeling van Haaren komt steeds dichterbij. Concreet betekent dit dat per 1 januari 2021 Biezenmortel wordt toegevoegd aan gemeente Tilburg, Esch aan gemeente Boxtel, Helvoirt aan gemeente Vught en Haaren aan gemeente Oisterwijk.

Maar hoe gaat dat met subsidieverlening? Welke overgangsregeling is en wat kan uw nieuwe gemeente vertellen over subsidieverlening na 1 januari 2021?

Gezamenlijke informatieavonden

Om op deze en andere vragen over subsidies antwoord te geven organiseert de gemeente Haaren samen met de partnergemeenten in de herindeling, in ieder dorp een informatieavond. Hiervoor zijn (bestuursleden) van vrijwilligersorganisaties, ook degenen die nu geen subsidie ontvangen, van harte uitgenodigd. Na de presentatie kunt u vragen stellen aan de vertegenwoordiger van de gemeente Haaren en uw toekomstige gemeente.

Data en locaties

De informatieavonden zijn op de volgende data en locaties:

Datum

Dorp

Locatie

Organisatoren

Wo 2 sept.

Esch

De Es

Gemeenten Haaren en Boxtel

Ma 7 sept.

Haaren

Gemeentehuis

Gemeenten Haaren en Oisterwijk

Di 8 sept.

Biezenmortel

De Vorselaer

Gemeenten Haaren en Tilburg

Wo 9 sept.

Helvoirt

HelvoirThuis

Gemeenten Haaren en Vught

Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan een informatieavond? Schrijf u in voor de informatieavond in uw dorp. Vanwege Corona geldt een strikt aanmeldingsbeleid: er kan slechts één persoon per vrijwilligersorganisatie deelnemen. Blijf thuis als u verkouden bent of koorts heeft. Op de informatieavond zelf stellen we u ook vragen over uw gezondheid, conform rijksbeleid. 

Aanmelden kan alléén via: secretariaat@haaren.nl. Geef uw e-mail het onderwerp: informatieavond subsidies. Noem in de e-mail uw naam, vrijwilligersorganisatie en functietitel. En geef duidelijk aan voor welke avond u zich aanmeldt.

Stuur uw e-mail vanaf een mailadres waarop we u kunnen bereiken. U ontvangt daarop een bevestiging van deelname. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0411) 62 72 82.

Let op!

Deelnemers zijn verplicht zich aan te melden voor de informatiebijeenkomst. U ontvangt dan een deelnamebevestiging. Zonder deelnamebevestiging wordt u de toegang geweigerd.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *