Slider1
slider2

Breaking News!! Informatieavond Herstelvoirt Gaat Door!

Woensdag 21 februari! Onderwerp Roken en Vapen.

HELVOIRT – 14 februari 2024. Het is ons gelukt om op korte termijn een invulling te vinden voor deze avond. De avond wordt verzorgd door Voorlichtingopscholen.nl.

Dit is een organisatie met een team van jonge specialisten die het verschil willen maken. Sprekers die verder gaan dan kennis delen.

Deze avond komt een spreker van voorlichtingopscholen.nl ons informeren over roken en vapen.

Om een sterke verbinding tussen de doelgroepen te creëren is het waardevol als ouders dezelfde informatie ontvangen als hun kinderen. Er worden meerdere punten besproken tijdens de avond zoals ouderbetrokkenheid, verslaving, een stuk kennis bijspijkeren en tips hoe er thuis een gesprek gestart kan worden over dit onderwerp. Daarnaast gaan we het gesprek aan en bespreken we onder andere de nadelen, redenen van gebruik, normen en waarden en gaan we in op de sociale context. Achteraf is er gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen.

Na deze avond is de kennis over roken en vapen van alle deelnemers vergroot. Jongeren die hebben deelgenomen zullen zich daarna bewuster zijn van hun eigen wensen, grenzen en bijvoorbeeld de invloed van groepsdruk op hun gebruik van sigaretten en vapes.

21 februari 19.30 uur in het HelvoirThuis. Gratis! Inloop vanaf 19.00 uur. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Herstelvoirt@gmail.com. Wil je bij de aanmelding aangeven of er ook jongeren meekomen?

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *