Slider1
slider2

Informatie avond Herstelvoirt met Dan Karaty

HELVOIRT – 27 april 2024. In februari had Herstelvoirt een informatieavond gepland met als gastspreker Dan Karaty.

Deze kon destijds door omstandigheden niet doorgaan. Vanuit Herstelvoirt hebben wij gekozen om voor de herkansing te gaan. We hebben Dan opnieuw bereid gevonden om bij ons te komen vertellen over de aanloop
en verloop van zijn alcoholverslaving.

‘Je bent pas echt de man die je bent als er niemand naar je kijkt’ Dit is een zin uit het boek ‘If I’m being honest’ van Dan Karaty. (Amerikaanse danser en choreograaf, jurylid bij Holland’s got talent)

Ruim een jaar geleden ontmoetten we Dan Karaty als een van de drie panelleden op de dag van Herstel in Den Bosch. Met Dan raakten we in gesprek en hij was bereid om zijn verhaal in Helvoirt te komen vertellen.
Als vader van een jong gezin vertelde hij wat hem bezighoudt nu hij zelf opvoedt en hoe hij probeert er voor zijn kinderen te zijn. Hoe hij open en eerlijk probeert te zijn ook al is de waarheid niet fraai. Hoe hij zijn aandacht bij
zijn kinderen houdt en samen tijd doorbrengt.

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt aan deze ervaringsdeskundige.Dan’s eigen woorden zijn: ‘They can ask me anything’ Heb je interesse om te komen luisteren? Meld je dan aan als je verzekerd wilt zijn van een plek.

Heb je vragen en vind je het fijn als wij die voor je stellen aan Dan? Laat dit dan bij de aanmelding via dit mailadres weten.

Locatie:
12 juni 19.30 uur in het HelvoirThuis
Inloop vanaf 19.00 uur

Tijdens deze informatieavond zal de voertaal Engels zijn. Spreek je alleen Nederlands, geen probleem, er zijn mensen die zorgen voor vertaling. Het is wel handig als je een beetje Engels verstaat.
 
Het is fijn als je je tevoren aanmeldt en een mailtje stuurt naar Herstelvoirt@gmail.com met daarin ook of het om volwassenen gaat of over pubers.

Met vriendelijke groet, werkgroep Herstelvoirt; Marja, Maria, Anke, Ruth en Noor

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *