Slider1
slider2

Ik ben er inmiddels voor de zoveelste keer ingetrapt…

Beste hondeneigenaren,

HELVOIRT – 15  december 2020. Net zoals jullie ben ik dol op honden, echter ik ben stukken minder dol op de hondenstront…

Geregeld loop ik (met of zonder kinderwagen) door het dorp, en zie ik de poep op de stoep liggen. Als ik geluk heb, zie ik het op tijd, en kan ik het ontwijken.

Maar vanmorgen had ik wederom pech, en ben ik er met de kinderwagen vol doorheen gereden….

Kom ik thuis, zie ik zo’n smeuige drol om de wielen heen gekruld zitten (gelukkig voordat ik met de kinderwagen binnen rijd), dus kan ik gaan poetsen….. En ik kan je vertellen dat is geen prettig klusje!

IEUW, wat is dat ranzig!

Mijn dringende oproep aan jullie: ruim de hondenstront van je hond op, zowel vanuit grasperk, stoep, of andere algemene ruimte! Laat je hond niet vrij rond lopen buiten, want dan is niet te controleren of ie ergens schijt! 

Met vriendelijke groeten, Anke Poels

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

2 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Miranda Vorstenbosch , 15 december 2020 @ 13:37

  Bij ons ook standaard bij de wei dikke drollen.
  En ook nog voor het poortje. Ik laat mijn paarden ook niet overal poepen en mocht het gebeuren ruim ik het netjes op.
  Maar buiten de wei kan ik dus ook dagelijks de oprit van de wei ook poep vrij maken. Onze wei is achter de raamse loop.
  Echt een shit bende vaak grrrrr

  • Jan van Engelen , 16 december 2020 @ 07:37

   Beste mevrouw,dan bent u 1 van de heel erg weinige paardenbezitters die dat opruimt!
   Ik erger me kapot aan de paardenstront hopen die overal op het fietspad liggen,meestal in de buurt bij manege’s langs de Helvoirtsestraat,Nieuwkuykseweg en gister nog midden op het fietspad langs de Torenstraat.

   Er word hier terecht geklaagd over hondenbezitters die de hondenstront niet opruimen,maar het mag toch bij ruiters bekend zijn dat zij ook wettelijk verplicht zijn de paardenstront op te ruimen en van fietspad en voetpad wettelijk geen gebruik mogen maken maar door de berm of over de rijbaan moeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *