Slider1
slider2

Het Raadhuis bereikt hoogste punt

VUGHT – 23 maart 2023. Het Raadhuys bereikte gisteren het hoogste punt.

Het carrévormige gebouw is onderdeel van de ontwikkeling van het duurzame woon-winkelgebied Marktveldplein in het historische dorpshart van Vught. Investeerder Green Real Estate, gedelegeerd ontwikkelaar Bouwaccent en bouwer BurgtBouw kwamen samen voor de viering van deze mijlpaal.
Het carrévormige gebouw met 62 appartementen en penthouses met winkels en horeca in de plint, is ontworpen door het Berlijnse architectenbureau Christoph Kohl Stadtplaner Architekten (CKSA). De verwachte oplevering van het Raadhuys vindt eind 2023 plaats.

Marktveldplein
Marktveldplein combineert wonen en ondernemen in het historische dorpshart met de moderne gemakken en energiezuinige voordelen van nieuwbouw. Een centrumontwikkeling die wonen, winkelen, ontspannen, ontmoeten en verblijven voor jong en oud bij elkaar brengt op een duurzame, toekomstgerichte manier.

Het plan voor het Marktveldplein omvat kwalitatief hoogwaardige woningen met een volledig ondergrondse parkeervoorziening, moderne winkels en een grote, groene daktuin op de winkel van Albert Heijn. In totaal worden er 87 nieuwbouwappartementen en penthouses gebouwd waarvan 12 huur- en 75 koopwoningen. De woningen variëren in grootte van 75 vierkante meter voor een luxe appartement tot 190 vierkante meter voor een van de ruime penthouses. De woningen worden allemaal voorzien van ruime buitenruimtes en hoogwaardige afwerking en de verschillende materialen en kleuren in de gevels en dakbedekking geven een divers beeld. Daarnaast komen er in totaal 12 winkels (het Raadhuys en de Baron) en 2 horecavoorzieningen (het Koetshuis en het Raadhuys).

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *