Slider1
slider2

Het project N65 gaat naar Vught

HELVOIRT/HAAREN/VUGHT – 30 oktober 2020. De herinrichting van de N65 is een traject dat al lang loopt en waar ik met veel plezier aan heb gewerkt voor de gemeente Haaren.

Vanaf 1 januari 2021 bestaat onze gemeente echter niet meer en houdt daarmee ons werk, ook voor de N65, op.

Overdracht naar Vught
We dragen het project met zorg over aan de gemeente Vught. We zorgen dat alle informatie die we hebben bij de gemeente Vught terecht komt. Vanaf 2 november kunt u voor vragen over het project N65 terecht bij de projectmanager René Papavoine en de omgevingsmanager Antoinette Snijder van de gemeente Vught. Zij zijn bereikbaar op 073-658 06 80 en via rijksinfra@vught.nl.
In de laatste twee maanden van dit jaar ben ik nog wel op de achtergrond aanwezig om de warme overdracht aan Vught soepel te laten verlopen.

Bedankt
Ik wil u heel hartelijk danken voor uw betrokkenheid bij en de gesprekken die we hebben gehad over de N65. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren en heb alle vertrouwen in de collega’s van de gemeente Vught voor een goede voortzetting. Heeft u vragen over het project aarzel dan niet om contact te zoeken met de gemeente Vught zoals ik hierboven heb aangegeven.

Ook leuk om te lezen is de nieuwsbrief vanuit de provincie met daarin een update over het project en een woordje van Wethouder Carine Blom.

Met vriendelijke groet,

Frank van den Broek
Projectmanager Ruimte en Ontwikkeling

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *