Slider1
slider2

Het Koeienschijten gaoi dur!

Beste Keiespellers en Keiespellerinnen.

HELVOIRT – 22 januari 2021. Het Koeienschijten gaoi dur! De opbrengst dit jaar willen we inzetten t.b.v. de Helvoirtse Horeca.

Hoe gaat het gebeuren dit jaar? Via een Live Stream…….! Er staan 44 koeien op stal met een nummer, je kunt dit (lot) nummer van € 11,- kopen bij de Mitra (Edje Pap). Er zijn camerabeelden vanuit de stal. Bij voldoende animo komen er meerdere rondes, echter maximaal 3. Je kunt je pas inkopen bij een volgende ronde als de ronde daarvoor is uitverkocht. Per ronde zullen vier prijzen worden verdeeld.

De hoofdprijs is € 222,- de tweede prijs is € 111,- de derde prijs is € 77 en de vierde prijs € 33. Deze “waardebonnen” kunt u nuttigen bij: Het verlangen, De keizer De Heeren Lots De Klokkenbar Het HelvoirThuis. Zondagmiddag 14 februari tijdens radio JANSKE EN FRANSKE gaan we de winnaars bekend maken. Houdt ook de Live stream in de gaten. Wees er snel bij……OP = OP….

Wij hebben er zin in. Dun Organisatie.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *