Slider1
slider2

Herindeling Haaren: uw gegevens naar uw nieuwe gemeente

HELVOIRT – 12 oktober 2020   Herindeling Haaren: uw gegevens naar uw nieuwe gemeente

Per 1 januari 2021 houdt de gemeente Haaren op te bestaan. De vier dorpen van onze gemeente worden toegevoegd aan buurgemeenten. Haaren komt bij gemeente Oisterwijk, Helvoirt bij gemeente Vught, Esch bij gemeente Boxtel en Biezenmortel bij gemeente Tilburg.

Uw nieuwe gemeente informeert u
Uw nieuwe gemeente wil u goed en tijdig informeren over bijvoorbeeld algemene zaken als afval of belastingen. Het kan ook gaan over uw persoonlijke situatie, bijvoorbeeld als u een uitkering krijgt. Daarom kan het zijn dat uw toekomstige gemeente al vóór 1 januari 2021 contact met u opneemt.

Overdracht gegevens
Om u tijdig te informeren over wat de herindeling betekent voor uw specifieke situatie, is het nodig dat de gemeente Haaren uw (persoons)gegevens voor 1 januari 2021 al deelt met uw nieuwe gemeente. Dit doen wij volledig volgens de normen van de privacywet. Wij delen uw (persoons)gegevens daarom alleen met uw nieuwe gemeente; niet met alle bij de herindeling van Haaren betrokken gemeenten. Per 1 januari 2021 zijn alle gegevens van de dorpen en de verantwoordelijkheid over die gegevens overgedragen aan de nieuwe gemeenten.

Meer informatie
Benieuwd naar hoe zaken in uw nieuwe gemeente geregeld zijn? Denk hierbij aan informatie over zorg en ondersteuning, vergunningen, afval, belastingen of het aanvragen van een reisdocument? Kijk alvast op de website van de betreffende gemeente:
– Gemeente Oisterwijk: www.oisterwijk.nl
– Gemeente Vught: www.vught.nl
– Gemeente Boxtel: www.boxtel.nl
– Gemeente Tilburg: www.tilburg.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *