Slider1
slider2

Help jij ook een handje mee tijdens NLdoet?

VUGHT – 28 februari 2023. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het voor de 19e keer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Deze dagen worden georganiseerd door het OranjeFonds en honderden maatschappelijke organisaties.

In heel het land zijn er ruim 5.000 activiteiten te vinden waarbij iedereen een dag(deel) ertoe kan dóen voor anderen. Ook in gemeente Vught wordt er mee gedaan.

Kennismaken
NLdoet is dé kans om te ervaren dat ertoe doen niet alleen iets doet voor degenen die geholpen worden, maar ook voor de vrijwilligers zelf. Tijdens deze twee dagen maak je op een laagdrempelige, vrijblijvende manier kennis met vrijwilligerswerk.

Met NLdoet is er voor ieder wat wils te doen. Of je nou van koken, doe-het-zelven, tuinieren, een sportactiviteit of spelletje spelen houdt. Tot het snoeien van takken of aanharken van het terrein, tot het bakken van pannenkoeken voor bewoners of scootmobiel-versier-workshops. Er wordt van alles georganiseerd. Kies zelf het (dag)deel uit dag jij en eventueel familie, vrienden of collega’s gezellig aan de slag gaan. Vol = vol dus wees er snel bij!

Ertoe dóen in Vught
De NLdoet actie wordt georganiseerd door tientallen lokale maatschappelijke organisaties o.a.; Boswijk, Koninklijke Visio de Vlasborch, Scouting Prins Willem van Oranje Cromvoirt, Natuurpark De Kwebben, Jeugdnatuurwacht Vught. “Alle activiteiten kun je in een dag(deel) doen. En ze zorgen er allemaal voor dat niemand er alleen voor staat en iedereen kan meedoen aan de samenleving. Kijk op www.nldoet.nl wat je op 10 of 11 maart kan doen.

Als het je bevalt, dan ga je nog eens terug. Of je kunt via www.vughtvoorelkaar.nl alle klussen vinden waarmee je ook op een andere dag in het jaar ertoe doet.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *