Slider1
slider2

Haarense onderneemster in de spotlights

HELVOIRT –  13 juli 2021  Haarense onderneemster in de spotlights

Zoekdeboer is niet alleen een website, maar ook dé marketingtool voor het boerenleven!

Als freelance marketeer kreeg ik steeds weer hetzelfde te horen. “Ja, ik wil wel graag iets aan marketing doen, maar waar haal ik de tijd vandaan?” En als ik dan de tijd heb gevonden, dan moet ik ook nog gaan bedenken wat ik over mijn eigen boerderij moet vertellen. “Het komt uit het puntje van mijn tenen, dus ik begin er liever niet aan”.

Daar heb ik, Kristel van der Aa, een oplossing voor bedacht! Geen website waar je zelf je eigen foto’s moet uploaden en een tekst opzet die gekopieerd is van je eigen website. Of een tekst die meerdere malen gebruikt is op het internet. Nee, een website die echt gericht is op de consument met de juiste sfeer en beleving. Het selecteren van de leukste foto’s tot aan het schrijven van teksten wordt daarom bewust uit handen genomen. Daar ligt juist de kracht van Zoekdeboer! Ook op social media is Zoekdeboer erg actief, dit is het perfecte medium om de consument te inspireren.

Bezoekers die de inspiratiefase al voorbij zijn en weten wat ze willen, wil ik natuurlijk ook graag bereiken! En die doelgroep, die vind je op google. Constant werk ik aan het verbeteren van de vindbaarheid, en dat begint zijn vruchten af te werpen. En kijk eens wat Google over Zoekdeboer heeft geschreven. Hier ben ik stiekem toch wel heel erg trots op! In plaats van dat ik over Google schrijf, schrijft Google over Zoekdeboer.

https://gweb-emea-growwithgoog-stage.appspot.com/intl/nl/story/zoekdeboer

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *