Slider

Gun uw kind muziekonderwijs!

HELVOIRT – 17 juni 2019    De gemeente Haaren stelt een jaarlijks subsidie beschikbaar voor muziekonderwijs.

Wilt uw kind op muziekles? U kunt dan een bedrag van € 250,- aan subsidie ontvangen voor kinderen tussen de zeven en achttien jaar. Het gaat dan over muziekonderwijs dat door een muziekvereniging uit onze gemeente wordt aangeboden.

Hoe werkt het?
De muziekles wordt aangeboden door de muziekverenigingen. Ook voor het instrument hebben de verenigingen regelingen. De subsidie wordt in mindering gebracht op de factuur, die de muziekverenigingen aan de ouders sturen.

Welzijnsfonds
Ouders met een beperkt inkomen kunnen in aanmerking komen voor een uitkering uit het Welzijnsfonds. Dat fonds keert voor kinderen een bedrag van € 290,- op jaarbasis uit, zodat uw kind mee kan doen aan maatschappelijke activiteiten. De uitkering uit het Welzijnsfonds mag worden ingezet om het (resterende bedrag van het) muziekonderwijs te betalen.

Meer informatie muziekonderwijs
Wilt u meer weten over het muziekonderwijs? Neem dan per e-mail contact op met de vereniging van uw keuze of neem een kijkje op hun website.

Harmonie Kunst Adelt in Helvoirt
E-mail: info@harmoniekunstadelt.nl
Website: www.harmoniekunstadelt.nl

Muziekvereniging Sint Willibrordus in Esch
E-mail: secretariaat@fanfare-esch.nl
Website: www.muziekvereniging-esch.nl

Muziekvereniging Sint Gregorius in Haaren
E-mail: secretariaat@sintgregorius.nl
Website: www.sintgregorius.nl

Meer informatie over het welzijnsfonds

Wilt u meer weten over het Welzijnsfonds? Kijk dan op onze website www.haaren.nl/home/laag-inkomen

Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan 0411 65 59 90, Loket Wegwijs. Op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 12.30 uur.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *