Slider1
slider2

Gezocht papegaai Nora

HELVOIRT – 6 maart 2023. Begin jaren 1960 heeft mijn oom Paul Berkelmans een papagaai meegenomen uit Suriname.

Hij stond in De Keizer in de bar. Later is hij naar Miet van Turnhout gegaan. De dochters van Paul zijn nu op zoek naar hun familiegeschiedenis. We weten dat Nora is overleden maar ook dat hij opgezet is. Weet iemand of hij nog ergens is, of is er eventueel een foto van Nora? Dan komen zij graag in contact. nieuws@helvoirt.net

Download onze gratis app

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Lian Timmers , 6 maart 2023 @ 17:46

    Ik ging altijd Nora voederen ik woonde aan de overkant in de achterstraat ik ben de dochter van Miet van Turnhout en heb met mijn jaar of 10 Nora gekregen hij leeft niet meer maar heb nog wel ergens foto’s liggen die ik zal opzoeken en weet over haar te vertellen Groetjes Lian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *