Slider

Getuige oproep

KEIESPELLERSDURP – 19 februari 2020. Het Keiespeller recherche team heeft sinds dinsdagavond een zaak ik onderzoek omtrent bestickering van een voertuig.

Wat is er gebeurd?
Dinsdagavond tussen 18.11 en 21.11 uur hebben onbekende personen, het voertuig van de hof fotograaf van Keiespellersdurp “Rampen Bartje” bestickerd. Dit incident heeft plaats gevonden op de parkeerplaats bij de brandweerkazerne van Keiespellersdurp aan de Stationsweg 2.

Op de wielkast van het voertuig van Rampen Bartje is een grote sticker geplakt (zie foto)
Ondanks dat de eigenaar “Rampen Bartje” deze actie wel kan waarderen, is het Keiespellers rechercheteam toch een onderzoek gestart naar deze zaak.

Getuige
Het Keiespellers rechercheteam is op zoek Keiespellers of Keiespellerinnen die getuige zijn geweest van dit incident. Volgens getuige zouden een of meerdere jolige personen verantwoordelijk zijn voor deze actie.
Volgens anonieme bronnen, en uit eerste onderzoek van het Keiespellers rechercheteam zo het gaan om personen rond Hein H en Hein K. Namen die nu genoemd worden zijn onder anderen Rob K en Jan van I.
Deze personen, welke bekende zijn van het recherche team, staan er om bekend rond carnaval Keiespellersdurp flink op z’n kop te zetten. Dit geheel zou gepaard gaan met veel bier en gezelligheid.

Waar is het recherche team naar op zoek?
– Wie heeft is er getuige geweest van het beplakken van het voertuig van Rampen Bartje?
– Wie weet welke personen hier verantwoordelijk voor zijn?
– Wie heeft er verdachte zaken gezien rond de brandweerkazerne van Keiespellersdurp die met dit incident te maken zouden kunnen hebben?

Verder is het recherche team opzoek naar Keiespellers of Keiespellerinnen die antwoord kunnen geven op de volgende vragen:
– Wie is er verantwoordelijk voor het ontwerp van de sticker?
– Wie weet waar de sticker gedrukt is?

Gouden tip
Het Keiespellers rechercheteam heeft een beloning uit geloofd voor de gouden tip.
De tip die leidt naar het oplossen van deze zaak, heeft het recherche team een beloning uitgeloofd van “1 blad bier”

Melden
Mochten de daders of daders zich zelf bij het Keiespellers recherche team melden, dan staat hier een tevens een beloning tegenover.

Tips:
Mocht u tips hebben in het onderzoek dan kunt u contact opnemen met het Keiespeller rechercheteam.
Dit kan door een mail te sturen naar: nieuws@helvoirt.net of te bellen met 06-55513017

Mocht u anoniem willen reageren dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Heeft u de gouden tip? Neem dan snel contact op en maak kans op de beloning……. want…….Ge knippert en ut is gebeurd! 💙❤🖤💛

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

  • Anoniem , 19 februari 2020 @ 18:21

    Ik wit op alle vraoge het juiste antwoord mar helaas ik lus gin bier!!! Ik ben ginne verraaier! 🤣
    Succes met ut onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *