Slider

Geslaagde VV Helvoirt Digi Kwizz

HELVOIRT – 3 april 2021. Helvoirt 4us is de uiteindelijke winnaar geworden van de in de afgelopen weken in verband met Corona georganiseerde online kwis in verschillende uitzendingen en wisselende opdrachten.

Naast het vergaren van de eeuwige roem is Helvoirt 4us tevens de winnaar geworden van het periodefustje, dit jaar omgedoopt in ‘seizoensfustje’.
We kijken terug op een spannende strijd op zowel mentaal, creatief en sportief vlak die het ook in Coronatijd binnen VV Helvoirt levende saamhorigheidsgevoel nog eens heeft bevestigd.

De VV Helvoirt Digi Kwizz was niet mogelijk geweest zonder de inzet van een groot aantal personen, waarvan we met name Kees-Jan Eijkemans, Joost Verbeek, Hans van Wijnen, Rico de Laat, Hilde Vermeer en last but not least Peter, Ria en Bart van der Heijden, die hebben zorg gedragen voor de techniek, willen noemen. Met name voor deze personen was niets te veel om VV Helvoirt Digi Kwizz tot een succes te maken. Nogmaals heel veel dank voor jullie inzet!

Bron: Bestuur VV Helvoirt

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *