Boekenverkoop in Helvoirt in april


HELVOIRT – 29 maart 2021. De Boekenmarkt in Helvoirt houdt in april vier keer een boeken- en platenverkoop: op zaterdag 3, 10, 17 en 24 april in de Oude dr. Landmanschool, Kastanjelaan 2 in Helvoirt. Vanwege de coronaregels moeten bezoekers zich tevoren aanmelden.

Met de verkoop van de oude dr. Landmanschool komt een einde aan de verkoop van tweedehands boeken, platen, cd’s/dvd’s vanuit deze locatie.
Een nieuwe opslagplaats hebben wij inmiddels gevonden bij de Vincentius Vereniging Vught. In samenwerking met deze vereniging gaan wij in de toekomst op een nader te bepalen plek in Helvoirt weer twee keer per jaar een boeken- en platenmarkt organiseren zoals wij al lange tijd doen.

Door Corona is de voorraad boeken, platen, cd’s en dvd’s extra groot. Voordat wij gaan verhuizen naar Vught willen wij daarom iedereen de gelegenheid geven om boeken, platen, cd’s/dvd’s te kopen. Dat kan nu voor de helft van de prijs! De opbrengst gaat traditiegetrouw naar een goed doel in Helvoirt.

Vanwege de corona-richtlijnen dient u op persoonlijke titel een afspraak te maken voor datum en tijd van uw bezoek. Dat kan derhalve op de vier genoemde zaterdagen in april tussen 10.00 en 15.00 uur. U kunt voor maximaal een uur reserveren. Tijdens uw bezoek moet u voldoen aan de coronaregels (zoals mondkapje en anderhalve meter afstand ).

Voor een afspraak dient u (het liefst) te mailen naar: familiemesman@gmail.com
U kunt (vanaf woensdag 31 maart) eventueel ook bellen: 0411-643018.

Wij zien u graag in april, voor het laatst in de dr. Landmanschool.

Bron: Boekenmarkt Helvoirt.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *