Slider

Gedecoreerden ontvangen alsnog hun lintje

HAAREN – 30 juni 2020. Op 3 juli reikt burgemeester Yves de Boer alsnog de Koninklijke Onderscheidingen uit.  De vijf inwoners van de gemeente Haaren, die hij op vrijdag 24 april verraste met het nieuws dat ze onderscheiden werden, ontvangen het lintje bij hen thuis of op een andere gekozen locatie.   

De gedecoreerden van de gemeente Haaren zijn: Mevrouw Marianna Koelewijn  Helvoirt Mevrouw Lena Schellekens – Helvoirt Mevrouw Tine van Esch – Helvoirt De heer Jan van Abeelen – Haaren Mevrouw Marion Denissen – Haaren Ze zijn alle vijf benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.  

Alle gedecoreerden vieren mee Het jaarlijkse Koningsontbijt van de gemeente Haaren gaat dit jaar niet door. Het college wil desondanks dit jaar haar waardering laten blijken. In plaats van het waardevolle samenzijn, ontvangen alle gedecoreerden op 3 juli, de dag van de lintjes, een attentie thuis. “Helaas dit jaar geen Koningsontbijt. Om toch stil te staan bij de enorme inzet van deze bijzondere inwoners, kiezen we dit jaar voor een kleine attentie voor hun grootse gebaar. Op dit manier zetten we ze allemaal in het zonnetje en hebben alle gedecoreerden een beetje feest die dag”, aldus burgemeester de Boer.  

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *