Slider1
slider2

Fors lagere prijzen bij laatste Boekenmarkt

HELVOIRT – 11 maart 2024. Op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 16.00 uur is er weer een Boeken- en platenmarkt in de Oude dr. Landmanschool in Helvoirt, Kastanjelaan 12.

Het is de laatste Boekenmarkt op deze plek. Dit jaar begint de verbouwing van de oude school die zal worden omgebouwd tot het Huis voor Vincent.  

Voor de Boekenmarkt van 16 maart zullen we daarom fors lagere prijzen hanteren, zijn we een uur langer open en is er koffie. Er kan alleen contant worden betaald, pinnen is niet mogelijk. Ook de Kringloopwinkel Sjaalom in de oude school zal zaterdag 16 maart vanaf 10.00 tot 18.00 uur open zijn.

Dit keer is de opbrengst bestemd voor de Voedselbank, jeugdhuis D’n Inbreng en voor Helvoirtenaar Dick Korebrits die zich inzet voor kinderen die lijden aan de ernstige stofwisselingsziekte batten.

Met de inzameling en verkoop van boeken zorgen wij er weer voor dat een omvangrijke hoeveelheid papier een tweede bestemming krijgt en niet aan de straat wordt gezet. Toppunt van duurzaamheid dus!

De Boekenmarkt hoopt tijdig een andere locatie te vinden voor de opslag van de boeken en platen. Ieder die een suggestie heeft voor een andere opslagruimte,  laat dat dan weten aan Rob Mesman (e-mail: rh.mesman@gmail.com of 0411-643018). In de 31 jaar dat de Boekenmarkt bestaat is in totaal zo’n 60.000 euro aan (lokale) goede doelen geschonken. Het zou heel jammer zijn als dat verloren gaat.

Medewerkers Boekenmarkt

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *