Slider

Eerste informatieavond SamenLoop voor Hoop Esch goed bezocht !

ESCH – 18 januari 2019. Zo’n 50 mensen waren donderdagavond 17 januari bij de informatieavond in Ons Café over de SamenLoop voor Hoop in Esch (31 augustus & 1 september 2019).

Goed om te zien dat er ook mensen uit Vught, Boxtel, Liempde, Haaren en uit de regio aanwezig waren en ook direct zich hebben aangemeld!

Vooral het werven van teams is op dit moment heel belangrijk en dus gaf de commissie Teamwerving een presentatie met uitleg over het aanmelden en hoe de SamenLoop er voor de teams ongeveer gaat uitzien. Het filmpje van een eerdere SamenLoop in Sint-Michielsgestel maakte iedereen in elk geval al erg enthousiast.

We hopen op ongeveer 30 teams van minimaal 15 mensen, dus schrijf je snel in! Op dit moment zijn er al 8 teams ingeschreven en zijn er al hele mooie acties in gang gezet! Alle opbrengsten gaan straks naar het KWF!

Er volgen de komende maanden nog drie informatieavonden (14 maart,23 mei en 20 augustus) dus noteer in de agenda en ben erbij!  

Was je er niet bij en wil je toch graag informatie of wil je je inschrijven? Kijk op onze site samenloopvoorhoop.nl/esch,  of mail naar esch@samenloopvoorhoop.nl, vraag het via Facebook of spreek de organisatie zelf aan!

 

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *