Slider1
slider2

Een uitnodiging voor de Kindmonitor ontvangen?

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 18 november 2021. Een keer in de vier jaar voert GGD Hart voor Brabant, in opdracht van o.a. de gemeente Vught, een onderzoek uit naar de gezondheid van kinderen van 0 t/m 11 jaar.

Ook wel Kindmonitor genoemd. Eind september hebben 35.000 ouders en verzorgers in onze regio een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan het onderzoek. Helaas heeft nog maar 20% van deze groep gereageerd. Om een goed beeld te krijgen van de gezondheid van kinderen, heeft de GGD meer deelnemers nodig.

Waarom meedoen?
Hebt u een uitnodiging voor de Kindmonitor van de GGD Hart voor Brabant ontvangen, maar de vragenlijst nog niet ingevuld? Doe dit alsnog.

De resultaten van dit onderzoek helpen uiteindelijk om als gemeente Vught te bepalen wat nodig is voor kinderen om gezond en veilig te wonen en te leven en spelen makkelijker te maken. Denk aan activiteiten die kinderen stimuleren meer te bewegen, zoals de aanleg van speeltuinen. Of misschien leven bij ouders veel vragen over opvoeden en kan de gemeente hierbij ondersteuning bieden?

Hebt u een uitnodiging ontvangen? Dan is uw kind via een steekproef uit de Basis Registratie Personen (BRP) geselecteerd. Meer informatie vindt u op GGD Hart voor Brabant

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *