Slider1
slider2

Doe mee! KWF Kankerbestrijding Helvoirt zoekt collectanten.

HELVOIRT – 6 juli 2020. Het KWF heeft dit jaar i.v.m. de coronacrisis lang gewacht om een besluit te nemen om de jaarlijkse collecte door te laten gaan.

Gezien het belang van het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek voor de bestrijding van kanker is het besluit genomen om inderdaad te gaan collecteren. Daarbij is gezocht naar een veilige manier om dit te kunnen doen. Het KWF adviseert een drietal manieren:

1) de bus voor de deur zetten en minimaal anderhalve meter naar achteren stappen.

2) gebruik laten maken van de smartphone voor een betaling via een QR-code.

3) als de collectant beide manieren te riskant vindt zijn er donatiekaarten die in de brievenbus kunnen worden gestopt.

Helaas zijn er in Helvoirt nog niet voldoende collectanten.Voor de KWF-afdeling Helvoirt zoeken we nog nieuwe mensen om zoveel mogelijk huishoudens te kunnen bereiken. Dit kan dus ook via de derde manier: in een aantal straten donatiekaarten in de bus gooien. Met slechts 3 uurtjes van je tijd breng je de dag dat we kanker verslaan dichterbij. Collecteer dus mee in jouw eigen buurt tijdens de KWF-collecteweek van 30 augustus t/m 5 september.

Meld je aan via: kankerbestrijdinghelvoirt@ziggo.nlof 06-37 47 43 44.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *