Slider1
slider2

Dode man gevonden in auto in Vlijmen, twee mannen opgepakt

VLIJMEN – 21 juli 2021. Vanmorgen vroeg rond 07.00 uur is er een dode man gevonden in een auto in Vlijmen.

De politie houdt er rekening mee dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden.

De auto waar het lichaam in zat, stond geparkeerd voor een huis aan de Wilhelminastraat in Vlijmen. De twee mannen die zijn opgepakt, werden in de omgeving van de bewuste auto aangehouden. Over hun precieze rol is nog niets bekend.

Misdrijf
De omgeving van de Wilhelminastraat is afgezet met politielinten, er zijn witte schermen neergezet en de politie doet er onderzoek, zegt een woordvoerder. Er zijn politiewagens en busjes van forensische opsporing.

De auto waar de dode man in is gevonden, staat volgens een getuige op het terrein van het vrijstaand huis in de straat. In dat huis zou een organisatie voor arbeidsmigranten kantoor houden. Er wordt sporenonderzoek gedaan en er worden getuigen gehoord. Op de oprit van het huis staan mensen te kijken naar de agenten die rond de villa bezig zijn met het onderzoek.

Arrestatie
Een van de verdachten werd aangehouden toen hij het huis wilde binnengaan, zag een getuige in de straat. Hij werd tegengehouden door een agent en is in de boeien geslagen. Op een eerder moment was ook al een man opgepakt.

Er waren veel mensen op straat

Foto’s bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *