Wooncorporatie Woonveste en Woonstichting ’t Heem bouwen in Helvoirt woon- en zorggebouw Leyenhof. De definitieve opleverdatum is bekend. Huurders ontvangen de sleutel van hun appartement tussen 21 november en 30 november 2016.
In juli werd bekend dat de verwachte opleverdatum op zou schuiven naar november dit jaar. Woonveste, ’t Heem en aannemer Hendriks begrijpen hoe belangrijk de opleverdatum voor de cliënten en huurders van Leyenhof is. De woningcorporaties en de aannemer hebben doorlopend intensief overlegd om zo snel als mogelijk te informeren over de definitieve opleverdatum. Deze definitieve opleverdatum is bekend. De nieuwe huurders van woon- en zorggebouw Leyenhof ontvangen de sleutel van hun appartement tussen 21 november en 30 november.
De aannemer is bezig met de afwerking van de appartementen in woon- en zorggebouw Leyenhof. In het gebouw komen 50 huurappartementen en 32 zorgappartementen. Half oktober is een kijk- en meetmoment voor de nieuwe huurders van Leyenhof. Huurders bezoeken dan het eigen appartement en meten bijvoorbeeld gordijnen en vloeren in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *