Overdracht RegioBank- en Verzekeringsportefeuille aan:veldsink

Na ruim 22 jaar dienstverlening met betrekking tot verzekeringen, hypotheken en overige financiële zaken zoals de RegioBank draagt John Slenter zijn kantoor over. Onder de naam SVA/Regiobank voerde Slenter al die jaren de scepter in het kantoor aan de Achterstraat.
Alle zaken worden overgenomen door Veldsink – vd Heijden Adviesgroep uit Haaren. Bij hen is voortzetting van de goede service en brede dienstverlening gewaarborgd.
De huidige wettelijke eisen en het ontbreken van de gewenste continuïteit zijn voor dhr. Slenter doorslaggevend voor zijn besluit.
Veldsink – vd Heijden Adviesgroep is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres op het gebied van verzekeringen en financieel advies. Zij hebben 4 medewerkers op hun kantoor in Haaren. Daarnaast zullen zij op korte termijn een nieuw RegioBank-kantoor openen aan het Vincent Van Goghplein 7b in Helvoirt.
Tussen de Aldi en de Action. Foto: Rens Bressers
Veldsink – vd Heijden Adviesgroep is een onderdeel van Veldsink Adviesgroep, een Nuenens familiebedrijf met 16 vestigingen verspreid over Noord-Brabant, Zeeland en Limburg.
Voor de klanten van Slenter verandert er helemaal niets. Verzekeringen en bankrekeningen blijven ongewijzigd.
De datum van overname is vastgesteld op 1 oktober 2016. Vanaf die datum zal Veldsink – vd Heijden Adviesgroep een begin maken met een nadere kennismaking met zijn nieuwe klanten.
Het nieuwe kantoor is vanaf heden bereikbaar onder het vertrouwde telnr. 0411 644142 of het mailadres helvoirt@veldsink.nlHet RegioBank-kantoor aan de Achterstraat 4 blijft echter alle dagen open van 9-12 uur totdat het nieuwe kantoor in gebruik wordt genomen.
John Slenter dankt zijn klanten voor het jarenlange ontvangen vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *